İrlanda Dil Okulları Hakkındaki Herşey

İrlanda dil okuluna kayıt yaptıran tüm öğrenciler, İrlanda öğrenci vizesi almalıdır. İrlanda öğrenci vizeleri kısa ve uzun dönemli öğrenci vizeleri olmak üzere 2 ayrı kategoriye ayrılır. 90 güne kadar kayıt yaptırıldığında irlanda kısa dönem öğrenci vizesi başvurusunda bulunulmalıdır. 90 günden fazla  olan okul kayıtlarında  ise  uzun dönem öğrenci vizesi başvurusunda bulunulmalıdır. 25 hafta ve üzeri kayıt yaptıran tüm öğrenciler yasal olarak İrlanda’da çalışma hakkına da sahip olurlar