Memnuniyet

%100 Müşteri Memnuniyeti

Güvence

15 Yıllık Tecrübe & Güven

İrlanda Çalışma İzni

İrlanda Çalışma İzni Hakkında Bilinmesi Gerekenler

  • İrlanda’da eğitim alırken çalışabilir miyim ?

Uluslararası öğrenciler 25 haftanın üzerindeki dil okulu kayıtlarında yasal olarak çalışma hakkına sahip olurlar. Part time çalışma şartları çerçevesinde haftalık olarak 20 saat çalışma hakkı tanınmaktadır. Tatil zamanlarında ise haftalık  40 saat çalışma izni verilir. 25 haftanın altındaki dil okulu kayıtlarında ise çalışma izni verilmez

  • Çalışma izni için hangi prosedürleri uygulamam gerekir ?

Uzun dönem öğrenciler İrlanda’ya vardıktan sonra GNIB kaydını tamamlayıp , izin kartlarını almaları gerekir. GNIB; Garda National Immigration Bureau  ofisleridir. Garda ofislerine kayıt için ; ihtiyacınız olan  belgeler ; pasaport,öğrenci kimliği kartı ,okula kabul edildiğinize dair okul kabul mektubu, yaptırmış olduğunuz özel sağlık sigortası, Garda ofislerine kayıt ücreti olan 300 EURO  ödemenin yapılmış olması gerekir. Vize alan  ve 25 haftanın üzerinde kayıt olan öğrencilerin bankada 7000 EURO göstermesi gerekir. Alınan GNIB kartının bir yıllık geçerliliği vardır

 

Garda ofis iletişim bilgileri

Garda National Immigration Bureau
13-14 Burgh Quay,
Dublin 2,
Ireland
Tel: +353 1 666 9130 / 01

Top